Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Iulia si Sorin

O lume colorată în imagini de poveste

Știam despre Iulia și Sorin că nu au trac în fața aparatului de fotografiat. Ne cunoșteam de mult timp, chiar am lucrat împreună la câteva proiecte fotografice cu mare succes pentru NDA House of Beauty, și atunci când au decis să ne contacteze pentru fotografiile de nuntă, am fost încântați de încrederea cu care ne-au învestit.

grafix-studio

Pentru ședința foto după nuntă, am hotărât să mergem într-o locație care să se potrivească stilului lor natural și dezinvolt. Lacul Sfânta Ana, aflat în mijlocul pădurii, a fost alegerea perfectă pentru o plimbare în care ne puteam desfășura fără să fim deranjați.

01+(4).jpg

După ce am ales locația, lor le-am zis pur și simplu "Faceți ce vreți, faceți abstracție de noi. Vom sta undeva departe si vom fotografia." Rezultatul a fost unul spectaculos. Decât să-i aranjăm în poziții în care s-ar fi simțit probabil incomozi sau inhibați, am preferat să-i lăsăm să se plimbe liberi, să râdă și să se simtă ca și cum ar fi fost singuri în toată pădurea. Le-am creat posibilitata de a fi naturali, iar fotografiile rezultate au prins glas, vorbesc despre ei și despre ceea ce simt unul față de celălalt.

Ziua nunții lor a fost plină de dinamism, eleganță și culoare, iar noi ne-am bucurat să surprindem o grămadă de instantanee frumoase. Înconjurați de prieteni și familie, au socializat, au povestit și zâmbit, au creat cadrul perfect în care noi am intervenit prea puțin. Fotografiile au curs una după alta, și pas cu pas, în final, au spus povestea lor de dragoste.

Îmbrăcată într-o rochie de prințesă, Iulia a strălucit pe parcursul întregii zile, oferindu-ne un adevărat spectacol de grație și rafinament, pe care l-am surprins și în fotografiile noastre. Sorin a atras privirile celor din jur cu o ținută elegantă, completând perfect tabloul de poveste al zilei. Amândoi frumoși, tineri și îndrăgostiți, au creat nenumărate momente ce ne-au inspirat în alegerea celor mai bune cadre pentru albumul de nuntă.

Iulia și Sorin și-au dorit ca imaginile pe care noi urma să le surprindem la nunta lor, să vorbească despre ei așa cum sunt, fără regii sofisticate și poziții rigide. Și asta am și făcut: fiecare fotografie este despre povestea lor autentică, frumoasă, plină de culoare și iubire.

Privind la albumul de nuntă, cei doi s-au amuzat amintindu-și de tenișii în care s-au schimbat și cu care au dansat fiind îmbrăcați în miri, de pantofii lui Sorin care se umpluseră de apă pe malul lacului și de toate momentele emoționante care au colorat una dintre zilele cele mai importante din viața lor de cuplu.