Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Elena si Cristi

Doi miri și jumătate

 Pentru Elena și Cristi am gândit de la bun început un mix între fotografia de nuntă și cea de familie. Băiețelul lor, Manson, a condimentat fiecare cadru în care a fost prezent cu drăgălășenia și inocența pe care le răspândea în jur.

1048.jpg

După ce am trecut în revistă împreună cu cei doi programul nunții, am reușit să rezervăm o oră pentru o ședință foto în timpul nunții, mai spre apusul soarelui, nu foarte departe de locația evenimentului.

Vremea și lumina perfectă ne-au însoțit pe tot parcursul zilei, completând fiecare cadru al fotografiilor. Am ales să facem o scurtă ședință foto în Parcul din Piața Unirii, lângă biserica unde a avut loc cununia religioasă, apoi, când soarele se apropia de apus, am ieșit în afara orașului pentru a surprinde lumina caldă a soarelui pe chipul celor doi.

Am fost norocoși să avem o vreme perfectă pentru fotografii. Culorile norilor de vară la apusul soarelui, de la albastru cerneală până la roșu de foc, au creat o atmosferă picturală, în care prezența protagoniștilor părea desprinsă dintr-un tablou de Rembrandt.

Elena, Cristi și Manson au fost relaxați, nu s-au gândit o clipă că ziua nu se terminase nici pe departe, au râs și s-au jucat împreună, iar noi am fost fericiți să surprindem în fotografii toată bucuria și dragostea de pe chipul lor.

Trash the dress, ședința foto post eveniment, am ales s-o facem la Palatul Mogoșoaia, într-o zi în care știam că vor fi mai puțini turiști și vom putea să ne desfășurăm în voie.

1076.jpg

Eleganța costumului lui Cristi, rochia de mireasă a Elenei cu trenă în stil princiar s-au încadrat perfect în atmosfera nobilă a palatului. Din nou cei trei au fost naturali, n-au așteptat indicațiile noastre, s-au plimbat prin grădina cu trandafiri și printre zidurile încărcate de istorie. Timp de trei ore am făcut zeci de fotografii de-a lungul și de-a latul domeniului de la Mogoșoaia, până când Manson s-a hotărât să ia o pauză și să se odihnească un pic pe treptele de la intrarea în palat.

0975.jpg

O nuntă plină de eleganță, rafinament și stil, un cadru regal în stil brâncovenesc au fost ingredientele care au făcut deliciul ședintelor foto pentru cei doi miri și jumătatea lor :) Un mix de  fotografii de nuntă și fotografii de familie care vor dăinui timpului.