Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Cutia voastră cu dragoste şi amintiri

         De când am înfiinţat Grafix Studio, ca fotografi de nuntă, am căutat mereu să vă oferim vouă, atunci când începeţi viaţa împreună, amintiri de neuitat. Unul din modurile în care vă aducem aminte de momentele emoţionante şi frumoase ale nunţii este albumul de nuntă. Pentru că închide între coperţile sale cele mai importante momente ale nunţii voastre, albumul de nuntă este atât de important pentru noi încât am căutat, de-a lungul anilor, să-l transformăm într-o mică operă de artă.
         Ei bine, acum am ajuns la momentul la care am început să căutăm pentru albumul foto de nuntă o cutie care să-l îmbrace, să-l cuprindă cu dragoste și să-l completeze. Am căutat, fără a avea mari speranțe că vom găsi ceea ce ne doream, nu un obiect, ci o prelungire a albumului nostru, care să păstreze înăuntrul său toată frumusețea fotografiilor nunţii voastre.
         Am probat zeci de cutii pentru album, de felurite forme, dimensiuni și culori. Nici una dintre ele nu a reușit însă să se ridice la nivelul la care ne doream. De ce? pentru că albumul foto are un nivel calitativ atât de înalt, încât cutiile simple, lucrate neglijent, fără grijă la detalii, nu s-au potrivit niciodată cu el.

       Așa ne-a venit ideea de a renunța la banalele cutii de serie și de a încerca un material clasic şi rafinat: lemnul. Am căutat mult timp un meșter care să ne satisfacă exigențele și să creeze pentru noi cutia perfectă, unică. Un prieten ni l-a recomandat pe Arthur Racu așa că ne-am dus până la Constanța să-l cunoaștem. Mai bine de trei săptămâni am făcut împreună schițe, probe de culori și texturi, simulări de forme și dimensiuni. După ce am definitivat designul am trecut la proba practică. Primul produs l-a lucrat la cote atât de exacte încât la final nu mai putem deschide capacul; se formase un vid în interiorul cutiei și cu greu am reușit s-o deschidem :)      

    Arthur lucra exact așa cum ne doream noi, pe dimensiuni exacte, cu o grijă incredibilă la detalii. Atât de atent e la finisaj, încât îi ia mai mult de patru ore să facă o astfel de cutie. Am stat lângă el, de la prima tăietură în lemn, până la ultima șlefuire. Peste patru ore a tăiat, asamblat, vopsit și șlefuit, pentru ca la final totul să se potrivească perfect, la milimetru. Cutia noastră a ieșit o poezie!

A83I9211copy.jpg
album nunta grafix studio

         Lemnul fin e prelucrat cu mare grijă astfel încât, ținând cutia în mână, simți nevoia s-o mângâi, s-o miroși, să-i simți textura, căldura. Capacul parcă pluteşte, iar rotunjimile ușor înnegrite ale colțurilor șlefuite manual ies din tiparul clasic, dreptunghiular. O linie mediană neagră desparte capacul de restul ansamblului, creând un plus de volum și de eleganță. Designul modern se îmbină într-un echilibru perfect cu textura fibroasă a lemnului natural într-o combinație de nuanțe de gri.

album nunta grafix studio
album nunta grafix studio

        În final, se pare că am găsit cutia potrivită pentru voi, care va păstra cu rafinament înăuntrul ei albumul cu fotografiile începutului vieţii voastre împreună.